Da Skullcandy begynte, var det mer holdning enn innhold. Men med årene har også de vokst opp og produsert hodetelefoner som selv voksne våger å være synlig i, og som har fått betydelig bedre lyd. Som de utmerkede budsjetthodetelefonene Grind, eller de uforskammet billige støyreduserende hodetelefonene Venue. Et bra eksempel er at vi overhodet ikke likte de første Hesh, mens oppfølgeren er en helt annen sak.
Hesh 3.0 Wireless er, som navnet antyder, en oppgradering av Skullcandys litt mer påkostede trådløse hodetelefoner. De har fått en mer oval form, et mindre skrikende utseende i sobrere farger, enda bedre batteritid og har blitt mer portable. Det er faktisk de eneste hodetelefonene i testen som både kan foldes og vinkles, noe som trengs, da de også er de største i testen. Hvor godt det kompliserte leddet holder, er imidlertid noe som først vil vise seg etter lang tids bruk.
Grunnen til størrelsen er at klokkene skal sitte rundt ørene, og ikke på, i det minste om man har normalt store ører. Det gjør at man får en bedre lydisolering, og at de ikke klemmer ørene på samme måte ved lengre tids lytting. Derimot er de fortsatt tette, og dette får ørene til å føles varme. De få knappene er lette å forstå seg på og finne med fingrene. Meget bra batteritid og hurtiglading – 10 minutter for ytterligere fire timers lytting.
De generøse klokkene gjør at elementene får litt mer plass å strekke seg på, noe som gjør at de ikke låter anstrengt. Bassen går dypt ned i registeret, noe som er bra for elektronisk dansemusikk. Derimot er bassen upresis og brummer, mens diskanten kan låte vel hvass om man utfordrer den. Generelt føles lyden litt uraffinert og påtrengende, som gjør at hodetelefonene passer mer på farten, enn til å sitte hjemme og lytte i fred og ro.
Konklusjon
Har du den tidligere modellen og liker den, men irriterer deg over visse detaljer, kan Hesh 3.0 Wireless være en bra oppgradering. De har nemlig fått en bedre form på klokkene, mindre utfordrende utseende og enda bedre batteritid. De er dessuten sammenleggbare slik at de tar mindre plass i bagasjen. De er imidlertid de største hodetelefonene i testen, men også de mest behagelige. Lyden når derimot ikke opp til samme nivå som hos våre anbefalte hodetelefoner.
Også i denne testen:
Urbanista Detroit
Budsjettkonstruksjon med budsjettlyd
Selv Urbanista har gått for langt med sparekniven, noe som gjør det vanskelig å anbefale dem.
Sony WH-CH510
Når gjerrigheten svikter kunnskapen
Selvfølgelig vil vi alle ha billige hodetelefoner, men dette er å trekke for mye ned på kravene.
Kygo A3/600
Tøffe street-hodetelefoner med like tøff lyd
Kygos billigste hodetelefoner er ikke noe for feinschmeckeren, men passer målgruppen bra.
Jays x-Five Wireless
Deilige hodetelefoner for pendlingen til jobben
Jays x-Five har akkurat det man trenger i et par hodetelefoner som skal brukes på farten.
Les videre med LB+
Nyttårstilbud - 50% Rabatt!
50% På LB+ Total i 12 måneder! (Spar 925,-)
Prøv LB+Total i 1 måned
Tilgang til ALT innhold i 1 måned for kun 79,-
Nyttårstilbud 30 % LB+ Total i 6 mnd
Tilgang til ALT innhold i 6 måneder
- Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
- Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
- Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
- L&B TechCast – en podcast av L&B
- Deaktiver annonser