TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Annonsørinnhold: Marshall Monitor III A.N.C.

Noen ganger vil man bare stenge verden ute

Støydemping kan gi deg følelsen av å være alene med musikken din - det vet høyttalerlegenden Marshall som lanserer hodetelefonene Monitor III A.N.C. med hjelp fra en ekte rockelegende

Av - Publisert 25.10.24 - 07:53
Marshall Monitor III A.N.C.

Enhver musikkelsker kjenner til følelsen av å være fullstendig oppslukt av favorittbandet sitt, å leve seg helt inn i hvert eneste gitarstrøk, hver eneste basslinje og hver eneste variasjon i vokalistenes stemme.

For å oppnå dette kreves ikke bare god lyd, men også muligheten til å stenge alle andre lyder ute.

Det er ingen overdrivelse å kalle høyttaler- og forsterkergiganten Marshall en klassiker når det gjelder å tilby storslåtte lydopplevelser. I mer enn 60 år har utallige musikere hatt den ikoniske Marshall-logoen på lydveggen sin og gledet konsertgjengere på store og små scener over hele verden. Men Marshall har også et sterkt fokus på den andre kategorien – å holde lyden ute til fordel og glede for alle de musikkinteresserte som elsker å ta med favorittbandet sitt på veien, men som ikke ønsker å gå på kompromiss med lyden.

Marshall Monitor III A.N.C. 1
das

Marshall har nettopp lansert hodetelefonene Monitor III A.N.C – hvor ANC står for aktiv støyreduksjon. Det gjør at du kan fordype deg i musikken, enten du sitter på et bråkete tog, er på en lang flytur eller bare vil sitte hjemme uten de små forstyrrende elementene som påvirker selv de roligste hjem. Hvis du er ute og sykler eller løper, hjelper Monitor III A.N.C. deg også – støykanselleringen fungerer også for å redusere vindstøy.

De trådløse hodetelefonene kan spille i opptil 70 timer med støyreduksjon på – og 100 timer uten.

Støyreduksjonen fungerer aktivt. Den måler hele tiden omgivelsesstøy og individuelle lyder og sørger for å holde dem ute. Dette gir den ultimate muligheten til å fordype seg i musikken – og i den spesielle rock’n’roll-følelsen av å være til stede som et individ i en gruppe uten å bli oppslukt av den. Hodetelefonene er kompatible med Bluetooth LE Audio, noe som underbygger den uovertrufne lydkvaliteten som alltid har vært kjernen i Marshall.

Du får full kontroll ved hjelp av den flerfunksjonelle kontrollknappen: Det er ikke bare en volumknapp, den kan også brukes til å besvare telefonsamtaler, starte paring via Bluetooth® og til å slå hodetelefonene av og på. En annen knapp, M-knappen, gir direkte tilgang til Spotify Tap, stemmeassistent eller EQ-innstillinger med ett enkelt trykk. Med M-knappen kan du også aktivere Soundstage Spatial Audio, noe som gir deg følelsen av å være fullstendig omringet av musikken.

Vi har tatt hensyn til komfort i alle betydninger av ordet, sa Kenny Wong, leder for designteamet, i forbindelse med lanseringen av Monitor III A.N.C.

«Vi har fokusert på det essensielle for å oppnå god ytelse. Vi har redusert vekten, gjort putene myke som skyer og gitt hodebøylen en helt ny utforming for å sikre langvarig komfort. Fra et opplevelsesmessig synspunkt flytter den grensene for hva som er mulig.

Det betyr at hodetelefonene ikke bare sitter lenge på hodet, men også at de alltid sitter perfekt og med en vektfordeling som passer hodet ditt.

Tåler det meste

Dessverre kan du ikke alltid ha musikk i ørene. Men Monitor III A.N.C. gjør det enkelt å ta med seg musikken og raskt hente den frem igjen når muligheten byr seg. De er sammenleggbare og leveres med et eget hardt etui hvor de enkelt kan oppbevares. Hardcase-etuiet kommer selvfølgelig med den samme klassiske Marshall-merkevaren som også kjennetegner hodetelefonene.

Hodetelefoner utsettes for litt av hvert – og designerne bak Monitor III A.N.C. har sørget for at de tåler det meste. Ørekoppene er praktisk talt ripebestandige, og den elastiske hodebøylen kan vris og vendes uten å ta skade.

Marshall Monitor III A.N.C. 2
dsa

Lyd- og akustikkingeniør Nicolas Pignier Delafontaine har også uttrykt sin begeistring for det nye produktet.

«Vi har fullstendig overhalt det akustiske designet for å forbedre ytelsen på alle fronter: lyd, A.N.C., transparens og taleanrop. Monitor III A.N.C. leverer en lyd som er bred, velbalansert, detaljert og behagelig. Det romlige lydbildet tar musikken ut av hodet ditt og plasserer den på en virtuell scene rundt deg, noe som skaper en følelse av å være helt oppslukt i musikken samtidig som det avdekker de subtile lagene i favorittplatene dine.

Marshall Monitor III A.N.C. kan spille i opptil 70 timer med støyreduksjon på – og 100 timer uten.

Legendene møtes

Billie Joe Armstrong er en av frontfigurene man ikke kommer utenom når man skal peke ut dagens største rockestjerner. Siden gjennombruddsalbumet Dookie i 1994 har forsangeren i Green Day trollbundet publikum med sin punk-pregede vokal – og på verdens konsertscener er Billie Joe Armstrong berømt for både sin «edge» og sine ikoniske opptredener.

Marshall Monitor III A.N.C. 3
das

Billie Joe Armstrong står ikke bare på skuldrene til fortidens rockemusikere. Han har banet sin egen vei gjennom rockejungelen uten å glemme tradisjonene han kommer fra. Dette har begeistret generasjoner av musikkelskere opp gjennom årene. Billie Joe Armstrong er med andre ord en moderne rockelegende, på samme tid klassisk og nyskapende – så det er ingen overraskelse at han har inngått et samarbeid med Marshall for å promotere Monitor III A.N.C..

Han er også veldig begeistret for mulighetene de nye hodetelefonene gir til å leve seg helt inn i musikken.

«Verden er ganske kaotisk, men gjennom musikken kan du bli en del av noe større», sa han under lanseringen av Monitor III A.N.C.

Det er ikke alltid vi kan gjøre noe med kaoset i verden – men noen ganger kan rockemusikk bidra til å skape en følelse av orden.

Marshall Monitor III A.N.C. 4
dsa
Lyd & Bilde Marketing