TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Revo SuperCD: Denne bordradioen kan spille «alt»

På jakt etter ny radio? Revos nye musikkanlegg håndterer alt fra DAB- og FM-radio til CD og strømmetjenester, i en og samme pakke

Av / 21.10.24 - 11:28
Revo SuperCD: Denne bordradioen kan spille «alt»

Husker du Revo? Den skotske radioprodusenten har ligget litt i dvale en stund, men nå er de tilbake for fullt og har fornyet noen av sine mest populære produkter. Blant produktene som nå relanseres er det komplette musikkanlegget Revo SuperCD, som foruten DAB/FM-radio og CD-spiller kan spille musikk fra moderne strømmetjenester. Den vil sikkert tiltale de som leter etter en ny bordradio som kan spille av massevis av lydkilder i en og samme pakke.

Revo SuperCD: Denne bordradioen kan spille "alt" 1
Revo SuperCD. (Foto: Produsenten)

Revo SuperCD: Komplett alt-i-ett anlegg anno 2024

Produsenten hevder at den oppdaterte SuperCD-modellen er designet med den moderne musikkelskeren i tankene. SuperCD støtter et bredt spekter av formater, inkludert tradisjonelle CD-er, DAB/DAB+, FM og internettradio. Gjennom Wi-Fi tilkobling får den også sømløs tilgang til strømmetjenester som Spotify Connect, TIDAL og Deezer.

«Vi ønsket å lage et produkt som virkelig gjenspeiler mangfoldet av hvordan folk konsumerer musikk i dag,» sier Revo. «SuperCDen gir lytterne friheten til å nyte musikken deres i alle formater, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Enten du spiller en kjær CD, hører på direktesendt radio eller streamer det siste albumet, sørger SuperCD for at du kan nyte det i hi-fi-kvalitet.»

Les også Revo SuperConnect DAB+ Nett- og DAB-radio med bedre lyd enn det meste, og det til en pris og kvalitet ingen matcher.

Klassisk design møter moderne teknologi

Ved første øyekast ligner SuperCDs klart på forgjengerne med sitt «retro-hifi» inspirerte designuttrykk. Kabinetter er kledd i treverk og aluminium, kombinert med en skarp OLED-skjermen og presise kontroller. Under panseret sitter det to 3,5 tommers fulltoneelementer, som drives av en 40-watts klasse D-forsterker. Revo lover at dette høyttaleroppsettet skal gi klar og fyldig lyd, som er velegnet til alt fra musikk til podcast- og radioprogrammer.

SuperCD er utstyrt med Bluetooth 5.1-teknologi slik at man kan brukere strømme lyden trådløst fra smarttelefoner, nettbrett eller bærbare datamaskiner. Den har også en multiromsfunksjon som lar deg pare SuperCD med andre Revo-enheter. Her finnes også en AUX-inngang, optisk utgang og USB-avspilling. Revo støtter lydformater som FLAC, MP3, AAC og WMA, Revo forteller også at de har lagt vekt på at radioen skal være enkel å bruke, med enten den medfølgende fjernkontrollen eller en dedikert app.

Annonse
SuperCD Walnut Silver S Hero 1 SuperCD Walnut Black S Hero 1
<
>
... og valnøtt/svart. (Foto: Produsenten)

Pris og tilgjengelighet

Revo SuperCD er tilgjengelig nå i utgavene Walnut/Black og Walnut/Silver, hos utvalgte forhandlere og online via Revos hjemmesider. Norsk pris er 7599 kroner.

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Kun 4 kr!

Høsttilbud

Tilgang til ALT innhold i 4 uker

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home i en måned

Populært!

LB+ Total 12 mnd

Tilgang til ALT innhold i et år (Mest å spare)

4,- / for 4 uker
49,- / for 30 dager
137,50 ,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Annonse

Retro-radioen gjør comeback

Norsk DAC med skikkelig design

Pro-Ject slipper ny referansespiller

Nå kan du laste ned høyoppløst musikk i Qobuz

Moderne mini-anlegg i retrostil

Eksklusivt samarbeide

Polsk gigant i norske butikker

Første på over 20 år

Du behøver kanskje denne

Nytt flaggskip fra Audio-Technica

Budsjettvennlige platespillere

Rotel feirer 100 år med high-end CD-spiller