TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Se Eddie Redmayne som Sjakalen i traileren til The Day of the Jackal

SkyShowtime gjenoppliver Sjakalan, og det med ingen ringeren enn Eddie Redmayne i hovedrollen.

Av / 10.10.24 - 11:41
Se Eddie Redmayne som Sjakalen i traileren til The Day of the Jackal

Strømmetjenesten SkyShowtime er nok for de aller fleste assosiert med tidenes mest populære cowboy-såpeserie, Yellowstone (med avtroppende Kevin Costner i hovedrollen).

Her finner du også andre titler fra serieskaper Taylor Sheridan (som 1923, Mayor of Kingstown og Lioness), samt filmer fra så vel Paramounts som Universals rikholdige arkivkatalog.

Les også Se Billy Bob Thornton i Landman Dags for nok en spennende serie fra skaperen av Yellowstone - med et stjernespekket rollegalleri.

Den 6. desember slipper de en splitter ny originalserie, basert på thrillerklassikeren Sjakalen (1973) med Edward Fox i hovedrollen: The Day of the Jackal.

I remaken får vi se karakterskuespilleren Eddie Redmayne (Fantastic Beasts and Where to Find Them, Den danske piken) i hovedrollen som den iskalde, kyniske leiemorderen.

Nå er endelig den første traileren her!

 

Annonse

Thrillerserien er basert på originalromanen til den politiske thriller-mesteren Frederick Forsyth – en roman som opprinnelig ble filmatisert i 1973, men også kom som remake i 1997, med Bruce Willis og Richard Gere i hovedrollene (for øvrig en film som skapte så mye kontrovers at Forsyth forlangte å bli fjernet fra rulleteksten).

I tillegg til Redmayne får vi solide Lashana Lynch i rollen som Bianca, den utrettelige britiske etterretningsoffiser som jakter på Sjakalen. Lynch har vi tidligere sett i rollen som agent 008 i No Time to Die og The Marvels.

Les også Endelig! Om fire uker slippes det avsluttende kapittel av Yellowstone - da kan du se Rip, Beth & Co skarpere enn noensinne før.

En tredje ledene rolle bekles av Úrsula Corberó (Papirhuset) som Nuria, en person i sentrum av Sjakalens personlige liv, uten at hun vet hvem han egentlig er…

Lashana Lynch, «The Day of The Jackal, sesong 1» (Foto: SkyShowtime)

Fra handlingsreferatet til serien kan vi lese:

En uovervinnelig, flyktig og ensom leiemorder, Sjakalen (Redmayne), livnærer seg ved å utføre drap for høyest mulig betaling. Men etter sitt siste drap møter han sin likemann i en utholdende britisk etterretningsoffiser (Lynch) som begynner å spore opp Sjakalen i en intens katt-og-mus-jakt som etterlater seg ødeleggelse i sitt kjølvann over hele Europa.

Les også Yellowstone-skaper med ny trailer SkyShowtime slipper trailer til Taylor Sheridans spionserie.

Øvrige skuespillere inkluderer Charles Dance (Game of Thrones) som Timothy Winthrop, Richard Dormer som Norman, Chukwudi Iwuji som Osita Halcrow, Lia Williams som Isabel Kirby, Khalid Abdalla som Ulle Dag Charles, Eleanor Matsuura som Zina Jansone, Jonjo O’Neill som Edward Carver og Nick Blood, Sule Rimi og Florisa Kamara.

The Day of The Jackal The Day of The Jackal The Day of The Jackal
<
>
The Day of The Jackal, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)

Serieskaper er Ronan Bennett (Top Boy), som også figurerer som manusforfatter og utøvende produsent, mens Brian Kirk sitter i registolen.

Frederick Forsyth er faktisk med som rådgivende produsent; og det i en alder av 86 (!) år.

Les også Stilsikkert, og iskaldt, fra Fincher Den særegne mesterregisøren gjør det igjen.

The day of the Jackal vil by på 10 episoder, og er (enn så lenge) planlagt som en miniserie.

Dette er en serie vi har store forventninger til – og som vi ikke har blitt mindre fascinert av etter å ha sett traileren!

The Day of The Jackal, sesong 1 (Foto: SkyShowtime)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvordan dør John Dutton i Yellowstone?

Remake av distingvert klassiker!

Endelig!

Japansk mafia-action: - Intense kampscener

Nå øker Netflix-prisen

Bakom kulissene!

Kidman + Curtis!

Mer romantiske juleforviklinger i vente

Slutt på gratis deling av Disney+

Richard Madden i Nesbø-thriller!

Følelsene slippes løs på Disney+

Yellowstone-skaper med ny trailer

Lyd & Bilde