TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Nå kan du se Yellowstone i 4K billedkvalitet

Om fire uker slippes det avsluttende kapittel av Yellowstone - da kan du se Rip, Beth & Co skarpere enn noensinne før.

Av / 09.10.24 - 11:05
Nå kan du se Yellowstone i 4K billedkvalitet

Strømmetjenesten SkyShowtime, som gjorden sin inntreden på det nordiske markedet for ganske så nøyaktig 2 år siden, er så visst ikke blant de største på markedet – men de har mye gull blant sitt unike innhold!

Ikke minst er tjenesten drevet av multigeniet Taylor Sheridan, som nok er mest kjent som serieskaperen bak Yellowstone, men som også står bak serier som:

Jeremy Renner i «Mayor of Kingstown, sesong 3» (Foto: SkyShowtime)

Det er også bekreftet at Michelle Pfeiffer vil få en av hovedrollene i den kommende oppfølgerserien Madison.

Les også Game over! Paramount bekrefter nå at Yellowstone-serien avsluttes.

I tillegg byr SkyShowtime på filmer fra det enestående filmarkivet til gigantene Paramount og Universal.

Her finner du blant annet filmklassikere som Tilbake til fremtiden-trilogien, Apollo 13, Top Gun og samtlige Mission: Impossible-filmene. Hvor i all verden det har blitt av de essensielle Gudfaren-filmene er dog et mysterium…

Annonse
Mission: Impossible – Dead Reckoning (Foto: Paramount Pictures)

MEN, siden lanseringen har tjenesten hatt en vesentlig kvalitetsskavanke; det har ikke vært mulig å strømme filmer og serier i den beste billedkvaliteten (4K Ultra HD). Det blir det, heldigvis, nå en endring på.

Les også Se Billy Bob Thornton i Landman Dags for nok en spennende serie fra skaperen av Yellowstone - med et stjernespekket rollegalleri.

Nå lanserer SkyShowtime et nytt Premium-abonnement

Premium-abonnementet blir reklamefritt, med 4K UHD-innhold og mulighet for flere samtidige strømminger og nedlastinger.

SkyShowtime Premium vil komme i tillegg til SkyShowtimes to nåværende abonnementer: «Standard med reklame» og «Standard» (tidligere kalt «Standard Plus»). Det nye abonnementet vil bli tilgjengelig samtidig i alle SkyShowtimes over 20 markeder fra og med den 29. oktober i år.

Premium-abonnementet er reklamefritt og gir tilgang til alle SkyShowtimes Hollywood-storfilmer, nye og eksklusive serier samt lokale originalprogrammer.

Med muligheten for å strømme på opptil fem enheter samtidig kan hele familien nå se sine favorittprogrammer og -filmer uforstyrret. Dessuten kan Premium-medlemmer håndplukke opptil 100 titler og se dem offline, noe som gir dem tilgang til underholdning på farten.

Les også Se de første Yellowstone-bildene! Paramount slipper nå de første bildene fra siste sesong av Yellowstone.

I forbindelse med nysatsingen uttaler SkyShowtimes administrerende direktør, Monty Sarhan:

Helt fra starten av har SkyShowtime vært opptatt av å tilby forbrukerne valgfrihet og glimrende underholdning til en gunstig pris. Det løftet har vi innfridd – først med abonnementet Standard med reklame, og nå med introduksjonen av det nye Premium-abonnementet. Sistnevnte gir kundene all den glimrende SkyShowtime-underholdningen de setter pris på, men med ekstra funksjoner i form av flere samtidige strømminger, flere nedlastinger og et stadig større utvalg av 4K UHD-innhold. SkyShowtime var først ute med å tilby et reklamefinansiert abonnement i disse markedene, og med Premium-abonnementet vårt fortsetter vi å lede an. Vi er den første strømmetjenesten som tilbyr alle de tre abonnementstypene – Standard med reklame, Standard og Premium – i alle disse markedene.

Yellowstone, sesong 5 (Foto: SkyShowtime)

SkyShowtimes portefølje av nye, eksklusive og originale programmer som legges ut i løpet av de kommende månedene, omfatter blant annet: A Quiet Place: Day One, Kung Fu Panda 4, Landman, Lioness, sesong 2, Mamen Mayo, Schmeichel, Śleboda, The Agency, The Darkness, The Day of the Jackal (Sjakalen), The Fall Guy og, ikke minst, Yellowstone, sesong 5, del II.

SkyShowtime-abonnementene «Standard med reklame», «Standard» og «Premium» vil bli tilgjengelige direkte til forbrukeren via SkyShowtime-appen på Apple iOS, tvOS, Android-enheter, Android TV, Google Chromecast, LG-tilkoblede TV-er og Samsung Smart-TV-er, samt via utvalgte distribusjonspartnere i de ulike markedene og nettstedet www.skyshowtime.com.

 

Så hva vil den nye herligheten koste?

  • SkyShowtimes «Premium-abonnement» vil koste 139,- kr /mnd.
  • «Standard-abonnementet» koster 99,- kr /mnd.
  • «Standard med reklame» koster 59,- kr /mnd.

Vi ønsker nyvinningen velkommen – og mener tiden var overmoden for at SkyShowtime tok dette skrittet.

Les også Her ser du Yellowstone! Serieskaper Taylor Sheridan er blant de hottesteste navnene innen strømmebransjen om dagen - men hvor (og hvordan) får du sett alle hans eminente serier?

PS! Neste uke kan du lese om hvordan det gikk da Lyd & Bildes utsendte skulle være cowboy for en dag, under «Yellowstone Cowboy Camp»!

Lyd & Bildes utsendte i full trening for en kommende rolle i «Yellowstone» (Foto: SkyShowtime)

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Hvordan dør John Dutton i Yellowstone?

Remake av distingvert klassiker!

Endelig!

Japansk mafia-action: - Intense kampscener

Nå øker Netflix-prisen

Bakom kulissene!

Kidman + Curtis!

Mer romantiske juleforviklinger i vente

Slutt på gratis deling av Disney+

Richard Madden i Nesbø-thriller!

Følelsene slippes løs på Disney+

Yellowstone-skaper med ny trailer

Lyd & Bilde