TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

JBL PartyBox og PartyLights til hjemmedisko

PartyBox får en festlig overhaling, og JBL legger også til et lysshow.

Av / 07.10.24 - 15:49
JBL PartyBox og PartyLights til hjemmedisko

JBL har sine røtter i den profesjonelle verden, men hvis du vil ta med deg litt av konsertstemningen hjem, er PartyBox-høyttalerne deres et populært valg for å få fart på festen hjemme.

Nå kan du ta med deg mer av konsertstemningen hjem i stua i form av lysshow, som smaker litt av JBLs søsterselskap, Martin Lighting.

PartyBeam. (Foto: JBL)

JBL PartyLight Beam og JBL PartyLight Stick er festlys som kan styres via Bluetooth fra JBL PartyBox-appen eller JBL ONE-appen. Lysene kan følge musikken og justeres i intensitet, avhengig av om du ønsker å sette i gang dansegulvet eller slappe av i rolig tempo.

(Foto: JBL)

JBL PartyLight Beam ligner en miniversjon av de såkalte moving heads, som kan snu og vippe og kaste lys rundt i rommet. PartyStick er en lysstav med innebygd mikrofon, slik at den også kan fungere uten Bluetooth. PartyStick har et innebygd batteri for åtte timers festing.

PartyBox nå også i hvitt

Hvis du ikke allerede har høyttaleren som matcher lyset, eller hvis du bare vil ha mer lyd (ettersom flere PartyBoxer kan spille sammen via Auracast), er JBL PartyBox Stage 320 og PartyBox Club 120 nå også tilgjengelig i hvit. Med teleskophåndtak og hjul er PartyBox Stage 320 en fest i tralleformat. Prisene er de samme som for de svarte versjonene.

Annonse
PartyBox Stage 320 leveres nå også i hvitt. (Foto: JBL)
Les også Garanterer god stemning på sommerfestene Sommeren er partysesong, og da må man ha en høyttaler som holder festen i gang. Lenge.

Pris og tilgjengelighet

JBL PartyLight Beam og JBL PartyLight Stick er tilgjengelige for salg nå og koster 1.499 kroner og 1.299 kroner.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Beolab 50 og Beosound Theatre i Ferrari-versjon

JBL inviterer til fargefest

Nye SVS subwoofere med 17(!) tommers bass

De største høyttalerne noensinne fra Arendal Sound

Se hva Naim og Focal har klekket ut!

Budsjettvennlig KEF-serie med Meta-teknologi

Her er DALIs nye high end-serie

Linn slipper ny høyttalerserie

Usynlig Lyngdorf til hjemmekinoen

På fabrikkbesøk hos Marshall

Mye bedre enn lydplanker

Budsjettvennlige bokhyllehøyttalere

Lyd & Bilde