TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

SVS 17 Ultra Revolution vil ryste deg i grunnvollene

Større basselementer og en kraftigere forsterker gjør SVS' villeste subwoofere enda villere.

Av / 05.10.24 - 10:00
SVS 17 Ultra Revolution vil ryste deg i grunnvollene

SVS er kjent for subwoofere som er mer kompromissløse enn diskrete. Ultra Revolution-modellene med 16-tommers bas høyttalere har så langt vært det høyeste de har kunnet mønstre.

Nå tar SVS imidlertid steget opp et hakk. Resultatet er den nye 17 Ultra Revolution-serien, som, som navnet antyder, gir plass til et nyutviklet 17″ basselement med en enorm dobbel 8″ svingspole. Ifølge SVS veier basselementet alene 50 kg!

Basselementet på 17″ har en dobbel 8″ svingspole og veier 50 kilo (Foto: SVS)

Selv om basselementet har vokst siden forrige generasjon, har man klart å beholde de samme kabinettmålene ved å flytte betjeningspanelet til baksiden.

Den innebygde forsterkeren skal også være den hittil kraftigste fra SVS. Nøyaktig hvor kraftig forteller ikke spesifikasjonene noe om – men de åtte utgangstransistorene skal være i stand til å levere 60 ampere ved 200 volt – hver.

For å maksimere potensialet i omgivelsene subwooferen plasseres i, har den nå også blitt utstyrt med automatisk romkorreksjon, men kan selvfølgelig fortsatt enkelt justeres via mobilappen.

Annonse

I likhet med forgjengeren kommer SVS 17 Ultra Revolution i både en lukket og en bassrefleksversjon, under navnene SB-17 Ultra Revolution og PB-17 Ultra Revolution..

sb17-u-rev-ba-phone pb17-u-rev-ba-phone
<
>
SVS 17 Ultra Revolution kommer i en lukket versjon og en bassrefleksversjon under navnene PB-17 Ultra Revolution og SB-17 Ultra Revolution (Foto: SVS)

Pris og tilgjengelighet

SVS SB17 Ultra Revolution – lukket subwoofer koster 41.000 kr
SVS PB17 Ultra Revolution – Portet subwoofer koster 46.000 kr

Les også Menn vil ha BASS! Kvinner, ikke la dere narre av unnskyldninger om høy troverdighet, dynamiske egenskaper og linearitet i ytterkantene av frekvensområdet. Menn vil rett og slett ha bass!

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Beolab 50 og Beosound Theatre i Ferrari-versjon

JBL inviterer til fargefest

Nye SVS subwoofere med 17(!) tommers bass

De største høyttalerne noensinne fra Arendal Sound

Se hva Naim og Focal har klekket ut!

Budsjettvennlig KEF-serie med Meta-teknologi

Her er DALIs nye high end-serie

Linn slipper ny høyttalerserie

Usynlig Lyngdorf til hjemmekinoen

På fabrikkbesøk hos Marshall

Mye bedre enn lydplanker

Budsjettvennlige bokhyllehøyttalere

Lyd & Bilde