TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Oura Ring 4 blir mer komfortabel og nøyaktig

Den populære smartringen løser noen problemer, men ikke den største ulempen.

Av / 04.10.24 - 13:22
Oura Ring 4 blir mer komfortabel og nøyaktig

Etter smartklokker forventes smartringer å bli det neste store, ettersom de henvender seg til dem som ikke ønsker å gå med store, nerdete klokker. En liten, diskret ring kan derimot brukes til å holde oversikt over trening og helse. I påvente av Samsung Galaxy Ring har det finske selskapet Oura allerede kommet med generasjon 3 av sin smartring.

Les også Galaxy Ring kommer ikke til Norge helt ennå I Norge må vi dessverre vente en stund til på Samsungs smarte helsering.

Allerede med generasjon 3 har man kommet langt, men det var et par ting å kritisere. For det første passet den ikke til alle fingre, men den fjerde generasjonen er tilgjengelig i både mindre og større størrelser og dekker nå størrelsene 4-15. Hele ringen er nå også laget av titan.

Foto: Oura

Et stort problem var selvsagt at nøyaktigheten i målingene ikke alltid var på topp når man brukte en statisk målemetode. I Oura Ring 4 har du i stedet en smart måling som tilpasser seg dynamisk til forholdene.

Foto: Oura

Noen irriterte seg også over at sensorene stakk ut en millimeter på innsiden, noe som ikke alltid var like behagelig. I den nye modellen sitter sensorene i flukt med ringens overflate, noe som gir en mer behagelig passform. De har også forbedret batterilevetiden med én dag.

Appen har selvfølgelig også blitt forbedret med nye funksjoner og bedre målinger.

Annonse

Det som imidlertid ikke har forsvunnet, er kravet om et årsabonnement på 70 euro, som må inkluderes i beregningen av totalprisen.

Pris og tilgjengelighet

Oura Ring 4 er tilgjengelig nå for mellom 400 og 550 euro, avhengig av materiale.

Les mer hos Oura

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Oura Ring 4 med betydelige forbedringer

Xiaomi lanserer klapptelefon og erklærer krig mot Samsung

Samsung oppgraderer Fan Edition-serien med Galaxy S24 FE

Nye Xiaomi-mobiler med Leica og MediaTek

HarmonyOS står nå på egne bein

Xiaomi nummer 2 i august

Huaweis nye klokkegenerasjon

Android 15 er på vei

Opplev musikk med andre sanser

iOS 18 er klar til nedlasting

Gemini Live for alle

Sony Xperia får KI-bilderedigering

Scroll to Top