TESTER Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Nyhet

Sony WH-1000XM5 hodetelefoner i Smoky Pink

I samarbeid med Zara Larsson tilbys det nå en helt ny farge i sortimentet.

Av / 06.10.24 - 08:00
Sony WH-1000XM5 hodetelefoner i Smoky Pink

Sony WH-1000XM5 er et sett hodetelefoner du ser på mange ører omkring på buss, tog eller fly. Sony-klokkene er anerkjent som noen av de beste støykansellerende hodetelefonene på markedet akkurat nå – kanskje de ALLER beste. Et slik produkt må selvfølgelig melkes for hva den er verdt, og er ikke uvanlig at populære bestselgere som dette får en liten finpuss – selv om det denne gangen bare dreier seg om en ny farge.

Les også Endelig kan du gjøre dette med Sony-flaggskipet WH-1000XM5 Sony WH-1000XM5 har blitt oppdatert med nye funksjoner, som LDAC og multipunkt - samtidig.
Zara Larsson med Sony WH-1000XM5 Smoky Pink. (Foto: Sony)

Sony WH-1000XM5 i rosa-fargen «Smoky Pink»

WH-1000XM5 har inntil nå vært tilgjengelig i fargene Midnight Blue, Svart og Platinum Silver, dermed skulle det jo bare mangle at det også fantes en rosa nyanse, som Sony lanserer med stor fanfare.

Den nye utgaven Smoky Pink frontes i samarbeid med den svenske popartisten Zara Larsson, og tilbyr (ifølge den litt vidløftige pressemeldingen) «…et subtilt kompliment til eksentrisk stil, avhengig av preferansene dine.» Videre hevdes det at «Med feilfri finesse, finjustert lydytelse og -funksjon løfter WH-1000XM5 Smoky Pink forholdet mellom stil og lyd.»

Det er store ord, men vi tipper uansett at mange musikkglade mennesker er glade for at det nå finnes et rosa alternativ i Sony-porteføljen.

Smoky Pink-utgaven av WH1000XM5 er tilgjengelig nå til veil. pris 4500 kroner. I tillegg leveres også de trådløse øreproppene WF-1000XM5 nå i rosa.

Annonse

Audun Hage
(f. 1981): Redaksjonssjef. Audun ble ansatt som journalist hos Lyd & Bilde i 2004 og har spilt en aktiv rolle i utviklingen av L&B som magasin og nettsted. Audun er ekstremt kvalitetsbevisst, og kjent for sine kresne ører og skarpe blikk. Som redaksjonssjef holder han et våkent øye med alt journalistene skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Bildes TV-tester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sonys flaggskip-hodetelefoner i ny utgave

Her er Audezes villeste elektrostater

Sony utvider LinkBuds-serien: Ørepropper for en travel hverdag

Denne gir bedre Bluetooth-lyd fra din iPhone

Her er Marshalls nye hodetelefon-flaggskip

Retro men supermoderne DAC fra FiiO

Her kan du henge hodetelefonene dine

Her er Genelecs første hodetelefoner

Billige trådløse hodetelefoner for barn

Profesjonelle hodetelefoner til hyggelig pris

AirPods får ANC - og AirPods Pro blir høreapparat

Beyerdynamic utfordrer Sony og Bose

Lyd & Bilde