TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Sony Inzone M10S er OLED til e-sport

Sony har avduket Inzone M10S, en 27" OLED-skjerm for proffspilling. Det er også nyheter for 4K-gaming.

Skrevet av / 24.09.24 - 18:00
Sony Inzone M10S er OLED til e-sport

Sonys gamingmerke, Inzone, har ikke det samme utvalget av modeller som for eksempel HPs Omen og Acers Predator. Inzone H9-headsettet vant til gjengjeld prisen som årets beste i fjor.

Nå har Sony utvidet Inzone-serien med en 27-tommers OLED-gamingskjerm, Inzone M10S, som de beskriver som en «game changer». En spillskjerm som er en «game changer» kunne vært viet mange vittige ordspill, men vi hopper over det denne gangen. I stedet kan vi fortelle at skjermen har en oppdateringsfrekvens på 480 Hz, en responstid på 0,03 ms og QHD-oppløsning (2560 x 1440 piksler).

Inzone M10S. (Foto: Sony)

Inzone M10S er utviklet i samarbeid med esport-laget Fnatic, og er laget for turneringer takket være en 24,5-tommers funksjon og nye FPS Pro-moduser.

Klar til kamp

Inzone M10S er 27″, men har en 24,5″-modus som viser spill i en 1:1-oppløsning på 1332p med en oppdateringsfrekvens på opptil 480 Hz. Lavere oppløsninger kan også velges, inkludert 1080p. Skjermen har et justerbart stativ der skjermen kan vippes, dreies og justeres i høyden. Skjermen har DisplayPort 2.1 og HDMI 2.1, og er kompatibel med Nvidia G-Sync.

Inzone M9 II. (Foto: Sony)

Sony kommer også med Inzone M9 II, en oppdatering av sin 4K HDR LCD-spillskjerm. Skjermen har fått såkalt backlight scanning, som skal gi bedre bevegelsesklarhet.

Annonse

Skjermen er 27 tommer og har 4K-oppløsning (3 400 x 2 460 piksler). Oppdateringsfrekvensen er 160 Hz, og skjermen kan håndtere en lysstyrke på 600 nits (maks 750 nits).

Skjermen har et stativ som kan justeres i høyden, vippes og dreies. Skjermen støtter Nvidia G-Sync.

Priser og tilgjengelighet

Inzone M10S koster 17.500 kroner.
Inzone M9 II koster 14.000 kroner.

Begge skjermene vil være tilgjengelige i løpet av oktober.

John Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, høyttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskjeftiget seg med teknologijournalistikk siden 1982(!), og har arbeidet for tallrike magasiner i forskjellige roller; blant annet GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har dessuten skrevet tallrike bøker og undervisningsprogrammer om IT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Sony OLED til e-sportsutøvere

Spillnyheter fra Logitech

PS5 Pro er endelig lansert

Første håndholdte spillkonsoll inngår i spillorgie fra Acer

Concord flopper og stenges

PS5 Pro lanseres snart

Samsung med 3D gaming-skjerm ... uten briller!

Spill i din egen stil med JBL

Alienware-skjermen gir deg både i pose og sekk

Nye gamingskjermer fra Philips

Apple godkjenner PC-emulator for iOS

Fortnite tilbake på iOS

Scroll to Top