TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

LG lanserer store vaskemaskiner – 11 kg vask og 9 kg tørketrommel

LG har lansert nye vaskemaskiner og tørketromler med en kapasitet på henholdsvis 11 kg og 9 kg.

Skrevet av / 17.09.24 - 13:15
LG lanserer store vaskemaskiner – 11 kg vask og 9 kg tørketrommel

LG utvider nå sitt utvalg av vaskemaskiner med større kapasitet, KI og minimalistisk design – og matchende tørketromler er rett rundt hjørnet.

Vaskemaskinene F4X75 og F4X70, som nylig ble avduket på IFA i Berlin, er utstyrt med AI Direct Drive, og ved å kombinere maskinvare og kunstig intelligens kan maskinen føle vekten og mykheten til klærne og automatisk justere vaskeinnstillingene for å oppnå det beste og mest skånsomme resultatet, ifølge LG.

F4X75 har LGs Ez Dispense autodoseringssystem, som sørger for at riktig mengde vaskemiddel brukes til hver vask, mens F4X70 lar deg tilsette vaskemiddel selv. Begge maskinene har dampfunksjon og TurboWash 360-teknologi, noe som betyr at klesvasken kan være ferdig på så lite som 39 minutter.

Annonse

F4X75 har en kapasitet på 11 kg i både svart og hvit versjon, mens FX70 er tilgjengelig i to hvite varianter, F4X7011TWS med en kapasitet på 11 kg og F4X7013TWS med en kapasitet på 13 kg – begge har energiklasse A-40 % (F4X75 har energiklasse A-30 %).

Vi vet at mange kunder ønsker å kunne vaske større mengder klær om gangen, spesielt med tanke på den ofte stressende hverdagen. Med større kapasitet er det enkelt å få unna hele ukens klesvask på én gang, noe som sparer både tid og penger og er bedre for miljøet. I tillegg velger stadig flere å investere i færre, men mer slitesterke plagg som krever skånsomme vaskeprogrammer for å vare lenger. Derfor føles det ekstra spennende å lansere den nye modellen, sier Mats Haglund, hvitevareekspert hos LG Nordic.

De matchende tørketromlene vil også være tilgjengelige i svart og hvitt, er utstyrt med varmepumpe, har en kapasitet på 9 kg og energiklasse A+++.

Pris og tilgjengelighet

LGs vaskemaskiner F4X7511TBB (svart) og F4X7511TWS (hvit) er priset til henholdsvis 13.695 kroner og 12.995 kroner. Den hvite versjonen er tilgjengelig nå (med levering 23. september), mens den svarte ennå ikke har dukket opp på nettstedet.

Vaskemaskinene F4X7013TWS og F4X7011TWS lanseres i løpet av høsten, og i skrivende stund er det ikke satt noen pris.

Tørketromlene RHX7009TBB (svart) og RHX7009TWS (hvit) kan bestilles fra Elkjøp nå (med foreløpig levering henholdsvis 13. januar 2025 og 5. desember 2024) og koster henholdsvis 15.995 og 14.995 kroner.

Les også Ny smart hub og kombinert skaft- og robotstøvsuger LG presenterte «et smartere smarthjem» på IFA 2024, og blant produktene som ble vist frem, var en smart hub kalt ThinQ ON AI og en skaft- og robotstøvsuger som bruker samme basestasjon, CordZero All-in-One Tower Combi.

Ola Larsson
(f. 1970): Frilansjournalist for L&B Home. Ola har i 24 år jobbet med å holde oversikt over - og skrive om - trender, innovasjoner og produkter innenfor forbrukerelektronikk, hvitevarer og husholdningsapparater. I perioden 1999-2017 jobbet Ola i de svenske fagbladene Rateko, El&Vitt og ElektronikBranschen som journalist, teknisk redaktør og sjefredaktør. Siden 2017 har Ola jobbet som konsulent - i sitt eget firma Eor AB, grunnlagt i 2014 - med hovedvekt på det skrevne ord.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

Nyhet!

LB+ Total uke

Tilgang til ALT innhold i en uke

LB+ Total mnd

Tilgang til ALT innhold på Lyd & Bilde og L&B Home i en måned

Populært!

LB+ Total 12 mnd

Tilgang til ALT innhold i et år (Mest å spare)

39,- / for 1 uke
49,- / for 30 dager
137,50 ,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser
Vi har ingen bindingstid, si opp når du selv vil.
Annonse

Vask og tørk mer i én omgang

Braun QuickStyle beskytter klærne dine

Sover du dårlig?

Nytt Smart Home-merke med brukervennlige produkter

Roterende Matter-hjul

Ny smart hub og kombinert skaft- og robotstøvsuger

Mova viser robotstøvsugere på IFA

Aqaras smarte dingser på IFA

Roborock feirer 10-årsjubileum med lanseringen av to nye robotstøvsugere

Nye taklamper fra Philips Hue

Anker har strømløsninger for alle behov

Flom av nye produkter fra SharkNinja

Scroll to Top