TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Shokz OpenRun Pro2 får bedre lydkvalitet

Shokz kombinerer benledning og tradisjonelle teknikker og tilbyr det beste fra begge verdener.

Av / 30.08.24 - 11:30
Shokz OpenRun Pro2 får bedre lydkvalitet

Shokz tenker litt annerledes når det gjelder hodetelefoner. I stedet for plugger i øret, tenker de at hodetelefonene skal være åpne, omtrent som tradisjonelle Airpods, såkalte ørepropper. Men de overfører faktisk lyden gjennom kinnbenet, såkalt benledning. På denne måten unngår du også lydlekkasje. Bassresponsen er imidlertid ikke stor.

Foto: Shokz

Nå kommer Shokz OpenRun Pro2, som i stedet for å være frittstående ørepropper er festet til en bue bak nakken. Noe som gjør at de sitter bedre og gjør at du ikke trenger å bekymre deg for å miste øreproppene på sykkelturen.

Les også Morsom løsning Shokz presenterer en ny hodetelefon med "direct pitch air conduction technology". Prislappen er litt høy, men hvis den er god, kan det være verdt det.

For å løse problemet med bassgjengivelse bruker Shokz en hybridløsning der et tradisjonelt basselement tar seg av de lavere frekvensene.

Vi har perfeksjonert lydkvaliteten i OpenRun Pro2, noe som gir forbrukerne enda flere muligheter til å nyte musikk uten å holde seg for ørene. Det er ingen tvil om at OpenRun Pro2 vil ta lyd med åpne ører til neste nivå», sier Leon Du, markedsdirektør for Europa hos Shokz.

Takket være et større batteri har de nå opptil 12 timers batteritid, og kan hurtiglades for 2,5 timers lytting på bare 5 minutter. IP55-klassifiseringen betyr at de kan brukes utendørs selv i dårlig vær. De er tilgjengelige i to størrelser og to farger.

Annonse
Foto: Shokz

Pris og tilgjengelighet

Shokz OpenRun Pro2 er tilgjengelig nå til en pris på 2.499 kroner.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ørepropper får bedre lyd

Treningsklokke i mindre format

Den ultimate dykkerklokken til ditt neste eventyr

Nye treningsørepropper fra Shokz

Avanserte helse- og treningsfunksjoner fra Huawei

Treningsnytt for kvinner

Vi trente mer i fjor

Sykkeltrening innendørs med Garmin

Nytt helselab i Europa

Fitbit blir smartere

Tøff klokke for tøffe karer

Hybridklokke fra Withings

Lyd & Bilde