TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Spesifikasjoner og video av Google Pixel 9

Det har blitt lekket så mye om den kommende Pixel at Google like gjerne kunne sluppet reklamevideoen nå.

Skrevet av / 02.08.24 - 15:33
Spesifikasjoner og video av Google Pixel 9

I år kommer Googles mobiler tidligere enn vanlig; allerede 13. august. Men takket være uvanlig omfattende lekkasjer vet vi nesten alle detaljene om Pixel 9, Pixel 9 Pro og Pixel 9 Pro Fold.

Kilde: Onleaks

 

 

Den store nyheten i modellrekken er at Google, i likhet med Apple, vil lansere Pro-modellen i to størrelser. En vanlig større modell på 6,8 tommer, men også en mindre variant på 6,3 tommer, som for øvrig er akkurat like stor som den vanlige Pixel 9. Dermed trenger du ikke lenger å gå opp i størrelse bare fordi du vil ha høyere ytelse og bedre kameraer.

Kilde: Onleaks

Ryktene sier at mobilene vil kunne sende SOS via satellitt, på samme måte som iPhone. Det ryktes også at de skal ha en bedre fingeravtrykksleser under skjermen.

Samtidig sies det at Tensor G4-systemkretsen er en skuffelse, ettersom Google ikke ble ferdig med den proprietære prosessoren de hadde ønsket å inkludere. G4 ser derfor ut til å være en mindre oppdatering av den Samsung-produserte G3-prosessoren. Ytelsen virker å ha økt bare marginalt, men den er trolig betydelig mer strømeffektiv.

Ytelsesdata fra Geekbench

Deres brettbare modell heter nå Pixel 9 Pro Fold og har blitt slankere og høyere. En større redesignet kameramodul viser oppgraderte fotomuligheter. Både den ytre og indre skjermen skal være betydelig større enn på den forrige modellen.

Mer kunstig intelligens til mobilbrukere

Selvfølgelig følger Google etter Samsung og Apple og lanserer nye KI-funksjoner ved lanseringen. Lekket markedsføringsmateriale nevner en Pixel Screenshots-funksjon, som vil hjelpe oss med å «lagre og behandle nyttige detaljer» fra skjermbilder. Vi må vente til lanseringen for å finne ut hvordan den fungerer.

Kilde: Onleaks

En lekket annonse forteller også om «Add Me»-funksjonen, som ser ut til å være det motsatte av den tidligere «magic eraser»-funksjonen, som kunne fjerne uønskede personer fra bilder. Den nye funksjonen skal visstnok kunne sette inn personer som ikke var med på bildet. Det kan se ut til at Google også vil oppdatere fotoredigeringsprogrammet, og gjøre det mulig å erstatte bakgrunner med KI-genererte varianter.

En siste ting

På arrangementet er det også forventet at Google vil lansere de oppdaterte Pixel Buds Pro 2-øreproppene med et ladeetui som har en innebygd høyttaler. Kanskje for en lokaliseringsfunksjon? I tillegg kommer Pixel Watch 3 i to størrelser med lysere skjerm og raskere lading.

45 mm Pixel Watch 3 (Kilde: Onleaks)
Annonse

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.
Motta varsler
Varlse meg om

0 Kommentarer
nyeste
eldste mest poulære
Inline Feedbacks
View all comments

Android 15 er på vei

Opplev musikk med andre sanser

iOS 18 er klar til nedlasting

Gemini Live for alle

Sony Xperia får KI-bilderedigering

Det Apple ikke sa på tirsdag: Opptil 45 watts lading

Huawei lanserer tredelt brettbar mobil

Din nye iPhone 16 får ikke Apple Intelligence

Nå kommer Bluetooth 6

Ingen store iPhone-overraskelser fra Apple

Ny Apple Watch 10

Hvor er laderen?

Scroll to Top