TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

TEST: JLab Go Air Sport True Wireless

Budsjettørepropp som ikke trenger å skamme seg

Det er ikke alle som har midler, eller lyst for den saks skyld, til å kjøpe hodetelefoner til flere tusen kroner. Spesielt ikke hvis tanken er å svette i dem.

Av / 13.07.24 - 10:50
JLab Go Air Sport True Wireless

Home mener

  • Prisen. Batteriets levetid.
  • Få innstillingsmuligheter, siden det ikke finnes noen app.

JLab Go Air Sport True Wireless er den billigste hodetelefonen i testen, og av åpenbare grunner vil jeg ikke stille de samme kravene til denne som til for eksempel Huawei FreeClip. Du kan kjøpe omtrent fem par JLab i stedet for ett par Huawei – hvilket du velger er opp til deg.

JLab etui stängt JLab etui öppet
<
>
Etuiet skiller seg ikke ut på noen måte, og jeg må si at det ikke merkes at dette er en budsjettpropp så langt. (Foto: Åsa Warme Hallén)

 

Til tross for den lave prislappen føles verken etuiet eller proppene som et utpreget budsjettprodukt i denne sammenhengen.

Les også Raskere og hyggeligere støvsuging Med en trådløs skaftstøvsuger gjør du oftere rent, men kortere og med mindre frustrasjon.

For å bruke

Dette er en ganske pen hodetelefon som ikke tar mye plass, og det er ørene mine spesielt takknemlige for. Jeg synes det er litt klønete med ørekroker, men når de først er på plass, beveger de seg ikke ut av stedet. Ikke engang når jeg tar en vill heldans på kjøkkenet eller gjør yoga.

JLab Go Air Sport True Wireless 1
Proppene er utstyrt med ørebøyler som holder dem sikkert på plass. Personlig setter jeg pris på den tettsittende passformen, som gjør at jeg kan fokusere på treningen i stedet for å bekymre meg for smerter i ørene (Foto: Åsa Warme Hallén)

Jeg synes det er bra at en så billig sportsørepropp er IP55-klassifisert, noe som betyr at den er mer motstandsdyktig mot svette, sprut og støv enn mange av de andre mye dyrere proppene er. Men for guds skyld, ikke vask den i vaskemaskinen.

Annonse

Hvis du bare vil bruke én propp om gangen fordi du kanskje vil høre omgivelsene dine, er det helt greit.

Lyden uten appen

JLab-proppen har ingen app, og jeg er nesten litt forvirret. Hvordan i huleste gjorde man det før alle disse appene som brukes til alt fantes? Er det i det hele tatt mulig å bruke et produkt som man ikke kan gjøre en masse mer eller mindre nødvendige innstillinger på via en app?

Men ja, jeg får proppene til å fungere, og jeg får dem til og med til å spille. Uten problemer, selvfølgelig. Det er ingen app å finne, laste ned og oppdatere. Halleluja!

I den lille hurtigstartguiden kan jeg lese at det faktisk er tre forhåndsinnstilte EQ-moduser og at jeg endrer ved å trykke tre ganger på høyre eller venstre propp. Jeg kan velge mellom JLab Signature, Balanced og Bass Boost. Dessverre er det ingen stemmetilbakemelding, så jeg har ingen anelse om hvilken innstilling som er hva. Etter å ha trykket og lyttet litt, finner jeg en modus som føles best for meg. En modus der den stakkars artisten ikke føler seg låst i en krukke, lydbildet er rimelig homogent og diskanten ikke river i ørene.

JLab Go Air Sport True Wireless 2
Ladekabelen er integrert i kabinettet. Ganske bra uansett, synes jeg, en ting mindre å holde styr på. I pakken får jeg også med to ekstra par ørepropper. (Foto: Åsa Warme Hallén)

JLab Go Air Sport True Wireless har ikke helt den samme kjepphøye selvtilliten som Skullcandy Push Active True Wireless Earbuds, som også er med i denne testen, men de trenger absolutt ikke å skamme seg uansett. Jeg ville imidlertid ikke ha valgt akkurat disse hodetelefonene til et maraton (jeg har aldri løpt maraton, men likevel), for det er stor sjanse for at ørene mine ville ha vært mer slitne enn beina mine ved målstreken.

Les også Ha kontroll på helsen – lev lenger og friskere Vi blir bare eldre og eldre. Men hva er meningen med å bli eldre om man ikke holder seg frisk? Og hvordan vet jeg om jeg får tilstrekkelig med aktivitet i forhold til søvn og restitusjon?

Jeg prøver å bruke hodetelefonene når jeg snakker utendørs, men blir avvist av datteren med en gang. Jeg hører ikke et ord av hva du sier, mamma – det blåser for mye. Innendørs går det derimot fint, selv om det er tydelig at jeg snakker gjennom et par hodetelefoner.

Konklusjon

JLab Og Air Sport True Wireless fremkaller hverken jubel eller fanfarer, men heller ikke gråt og tenners gnissel. Dette er en budsjettpropp med en passform som gjør at den passer ypperlig til en krevende treningsøkt og en lyd som er helt akseptabel om du ikke bruker dem for lenge. Vil du ha en billig treningspropp med bra batteritid og som kan drive på uten at man trenger å bruke tid og energi på en masse innstillinger, synes jeg absolutt at dette kan være et alternativ.

Karakter
JLab Go Air Sport True Wireless
Basic

Også i denne testen:

JBL Soundgear Sense

En ekte tungvekter

JBL deltar med en åpen hodetelefon og kan skryte av at proppen deres er den tyngste i testen. Hvis det er noe å skryte av.

Lyden. Mange tilpasningsmuligheter
Vekten. Passform/ytelse
Les hele testen

Sennheiser Momentum Sport

Imponerende på mange måter

Sennheiser lanserer en ny hodetelefon dedikert til sport og trening. Og det har ikke manglet på kreativitet.

Flott lyd. Gode tilpasningsmuligheter. Øresensor for måling av hjertefrekvens og kroppstemperatur.
Prisen. Batterilevetiden. Anti Wind er ikke noe å rope hurra for.
Les hele testen

Huawei FreeClip

Som et vellydende smykke

Da spiller det ingen rolle om et produkt er stilig og/eller har et utseende som skiller seg ut fra mengden. Med mindre det gjør det vanskeligere å bruke eller gjør formålet uklart.

Lyden. Designet. Komforten
Ikke egnet for de som ønsker å stenge omverdenen helt ute. Bare ferdige equalizerinnstillinger.
Les hele testen

Skullcandy Push Active True Wireless Earbuds

Imponerende selvtillit og total mangel på selvinnsikt.

Push Active True Wireless Earbuds fra Skullcandy er testens nest billigste deltaker, men har noen morsomme funksjoner, i hvert fall på papiret.

God batterilevetid. Stemmestyring.
Lyden.
Les hele testen
Åsa Warme Hallén
(f. 1972): Endte i 1995 tilfeldigvis opp i magasinet "Elektronikvärlden" (som til slutt endret navn til Ljud & Bild). Helt fram til 2013 da hun valgte å prøve seg andre steder, i mellomtiden hadde hun da vært prosjektleder, journalist og sjefsredaktør. Siden mars 2021 er hun tilbake på frilansbasis. Åsa skriver for det meste om smarte gadgets som gjør livet morsommere. Hun har en evne til å se ting fra et litt annet perspektiv enn sin kolleger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Les videre med LB+

50%

Nyttårstilbud - 50% Rabatt!

50% På LB+ Total i 12 måneder! (Spar 925,-)

Prøv LB+Total i 1 måned

Tilgang til ALT innhold i 1 måned for kun 79,-

Nyttårstilbud 30 % LB+ Total i 6 mnd

Tilgang til ALT innhold i 6 måneder

Kun 77 ,- / mnd
79,- / for 1 mnd
107.80 ,- / mnd
Med et abonnement får du også:
  • Tilgang til mer enn 7500 produkttester!
  • Store rabatter hos våre samarbeidspartnere i LB+ Fordelsklubb
  • Ukentlige nyhetsbrev med siste nytt
  • L&B TechCast – en podcast av L&B
  • Deaktiver annonser

Treningspropper du glemmer at du har på

Perfekt til vanntrening

Hold ørene frie

Spart på feil ting

Jabra blir enda tøffere

Ingen unnskyldninger

Kontroll på pulsen

Smartklokke eller treningsarmbånd?

Når hundredelene betyr noe

Tøff, tøffere, Jabra?

Morsom løsning

Ha kontroll på helsen – lev lenger og friskere

Lyd & Bilde
[]