TESTER Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhet

Ny lekkasje avslører de siste detaljene om OnePlus 8T

De fleste spesifikasjonene vet vi allerede. Nå har det kommet nyheter om kameramodulen på den kommende smarttelefonen fra OnePlus.

Av / 15.09.20 - 13:35
Ny lekkasje avslører de siste detaljene om OnePlus 8T

For knapt to uker siden kunne vi avduke de fleste av spesifikasjonene til den kommende OnePlus 8T premium-mobilen.

Samtidig kunne vi også vise en lekket illustrasjon, som angivelig viste fronten på OnePlus 8T.

Nå er katten altså helt ute av sekken, det indiske nettstedet Pricebaba (OnePlus har en stor markedandel i India) har publisert enda flere høyoppløste illustrasjoner samt en video av OnePlus 8T, som viser hele den kommende mobilen i detaljer, herunder baksiden.

Illustrasjonene stammer fra Twitter-brukeren @OnLeaks og viser at OnePlus 8T får en firkantet kameramodul plassert øverst til venstre på mobilens bakside. Det er rent designmessig et markant skritt vekk fra fjorårets OnePlus 7T, som hadde en sirkulært kameramodul plassert på midten av mobilens bakside.

Annonse

I stedet minner OnePlus 8T sett bakfra til forveksling en Samsung-mobil. Hadde det ikke stått OnePlus på bunnen kunne man fort trodd at det var en Samsung Galaxy S20 eller en Samsung Galaxy Note 20 som ble vist på bildene.

Det er intent mindre enn fire kamerasensorer i den rektangulære modulen, som ifølge Pricebaba er på hhv. 48 MP (hovedkameraet), 16 MP (ultravidvinkel), 5 MP (makro) og 2 MP (dybdesensor til portrettbilder). Integrert i kameramodulen finner man også en LED-blitz.

Ingen OnePlus 8T Pro

Likt som for et par uker siden gjetter vi fortsatt på at OnePlus 8T blir offisielt lansert i slutten av denne måneden eller i starten av oktober.

Til gjengjeld mener Pricebaba å vite at OnePlus 8T denne gang kommer til å stå alene. Det kommer ingen OnePlus 8T Pro i denne omgang.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Å nei, Samsung One UI 7 kommer ikke før i 2025

Oura Ring 4 med betydelige forbedringer

Xiaomi lanserer klapptelefon og erklærer krig mot Samsung

Samsung oppgraderer Fan Edition-serien med Galaxy S24 FE

Nye Xiaomi-mobiler med Leica og MediaTek

HarmonyOS står nå på egne bein

Xiaomi nummer 2 i august

Huaweis nye klokkegenerasjon

Android 15 er på vei

Opplev musikk med andre sanser

iOS 18 er klar til nedlasting

Gemini Live for alle

Scroll to Top