Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Lynch dropper Twin Peaks 3?

Eller driver han forhandlingsutspill via media?

Skrevet av / 07.04.15 - 15:15
Lynch dropper Twin Peaks 3?

Som vi, med stor glede, kunne melde om i oktober i fjor, så kunngjorde den mildt sagt eksentriske regissøren David Lynch og produsent Mark Frost at de ville ta oss med tilbake til den outrerte småbyen Twin Peaks hele 25 år etter at Laura Palmer brutalt ble myrdet.

Twin Peaks, Laura Palmer_2
Sheryl Lee, som den uskyldige (?) «girl-next-door», Laura Palmer.

Gjennom ni nye episoder skulle vi få gjenoppleve de merkelige karakterene og den særegne stemningen 25 år etter seriens originale handling fant sted. Nå ser det ut som om den selvsamme Lynch vil ta fra oss glede med en tredje sesong av kultserien «Twin Peaks» – i alle fall med ham i registolen.

I går meldte Lynch om at han har trukket seg fra prosjektet på grunn av at han ikke har fått et tilstrekkelig stort budsjett til å lage den versjonen han så for seg.

Lynch har ligget i forhandlinger i 16 måneder, men altså ikke klart å oppnå enighet, med produksjonsselskapet Showtime.

twinpeaks_show_3
Lara Flynn Boyle, Sherilyn Fenn og Mädchen Amick ble alle store stjerner som følge av «Twin Peaks».

Kyle MacLachlan (som den joviale og kaffetørste FBI-agenten Dale Cooper), Sheryl Lee (Laura Palmer/Maddy Ferguson) og Sherily Fenn (femme fatale Audrey Horne) er allerede bekreftet knyttet til prosjektet.

Enten har han trukket seg fra prosjektet for godt, eller så er uttalelsen til pressen kun et forsøk på å legge press på Showtime om å øke budsjettet for å få Lynch med om bord igjen – for hva ville vel en tredje sesong bli uten Lynch i førersetet?

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bandekrigen fortsetter

Vil tilbake i sadelen!

Høyreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende høydepunkter på Netflix!

Hel-MAX?

Se trailer!

Premiere i dag!

Følelsene er tilbake!

Netflix slår tilbake!

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top