Panasonic kan betraktes som en av fanebærerne for 3D i hjemmet. Plasma-toppmodellen TX-P50VT20 leverer noe av den beste bildekvaliteten vi vet om for øyeblikket, og på 3D er den ”helt sjef”. Utvendig ser BDT300 også litt annerledes ut med den nye brunfargen vi kjenner fra skjermene i VT20-serien.
Tilkoblinger
BDT300 skiller seg også ut på utstyrssiden ved å ha doble HDMI-utganger, noe som gjør det mulig å splitte opp lyd og bilde og sende disse direkte til skjerm og forsterker. Panasonic BDT300 er derfor den eneste spilleren i testen som kan gi både 3D-bilde og høyoppløst lyd selv om surroundreceiveren din ikke har 3D-støtte. Det er unektelig et stort pluss for dem som har dyrere hjemmekinoforsterkere som de er mindre lystne på å bytte ut. Internett-tjenesten Viera Cast er også blant de bedre på markedet, med mer interessant innhold enn mange av konkurrentene.
Ytelse
BDT300 har tidligere fungert knirkefritt når vi har benyttet den med Panasonics egen 3D-plasma, men ting tyder på at den ikke er like snakkesalig med skjermer av annet fabrikat. Vi kom ut for en del startproblemer med BDT300 og testskjermen fra LG, og tross gjentatte forsøk var Panasonic-spilleren den eneste som ikke oppnådde 3D-bilde via denne modellen. Problemet vedvarte selv etter vi oppdaterte spilleren til siste firmware-versjon (1.21) via nettet. Samsung-skjermen 55C8705 hadde derimot ingen problemer med å ta imot 3D-signaler fra Panasonic-spilleren. Den leverer svært høy bildekvalitet på Blu-ray.
Konklusjon
Panasonic BDT-300 er en god match for Panasonics egen 3D-plasma, men fungerer ikke optimalt med skjermer av andre fabrikater.