Med litt overdrevet bass er ikke Philips-høyttaleren blant de mest balanserte, men den klarer definitivt å engasjere. Ikke nok med det, den leverer et forbløffende stort lydbilde, og det er relativt godt definert med klar og klangfull mellomtone.
Det som virkelig gjør at Philips Izzy skiller seg fra andre multiromshøyttalere, er at du ikke trenger noen app for å bruke høyttalerne. Man trenger ikke noe hjemmenettverk for å koble dem sammen. Izzy-høyttalerne kan lage sitt eget trådløse nett (WiFi Direct) og kobler seg enkelt sammen fra rom til rom. Bare pass på at avstanden ikke blir for stor mellom dem.
Alt du trenger å gjøre, er å trykke Group-knappen på høyttalerne, for å koble dem sammen i et multiromsoppsett. Så er det bare å strømme musikk via Wifi eller Bluetooth, og du kan også bytte musikk mellom høyttalerne når du har lyst. Det blir ikke stort enklere å bruke trådløse multiromshøyttalere enn dette, og det tok ikke lange tiden før vi hadde bordmodellen BM7 koblet sammen med den batteridrevne og sprutsikre BM6 – og det var ingen tvil om at den større høyttaleren lød best.
Lydkvalitet
Den bærbare BM6 er bedre egnet til nærfeltslytting, for eksempel når man har den stående på bordet ved siden av, på badekarkanten eller kjøkkenbenken. Den klarer ikke å fylle et rom slik den større BM7 klarer. Men selv om den større høyttaleren lyder mye bedre, er bassen litt vel ivrig og det kan fort bli for mye av det gode.
Enkelte instrumenter kan lyde litt hule, og det er en betoning i mellomtonen som kan gi vokaler en litt nasal karakter. Skifter man til klassisk musikk, oppleves strykerne som litt for ulne og her er også betoningen i mellomtonen hørbar. Så den er best egnet til musikk som ikke krever mye oppløsning og en mer nøytral klangbalanse.
Men prisen tatt i betraktning, er Philips Izzy et godt valg for de som setter brukervennlig høyere enn lydkvalitet.