Music Flow-systemet til LG er lett å sette opp. Du holder inne koblingsknappen på baksiden av høyttaleren, og velger “Koble til” i appen. Appen starter med å anbefale musikk, men dette kan lett avbrytes om du ikke ønsker det.
To høyttalere kan kobles sammen i stereo, noe som er enkelt å gjøre i appen. Kommunikasjonen mellom H7 i det ene rommet og H3 i det andre går veldig fint, og musikk kan alternativt stoppes og startes direkte på høyttaleren, hvor lydnivå også kan stilles. LG har ikke laget sitt eget grensesnitt for strømmetjenester, som rett og slett styres av sin respektive app. En fordel ved at man bruker tjenesten slik man kjenner den fra før, for eksempel Spotify. Strømmeprotokollen er Google Cast, som dessverre ennå ikke støtter Tidal. Dette er antakelig bare et tidsspørsmål.
Lydkvalitet
LG H7 låter helt greit. Bassen er fyldig og mellomtoneområdet kommer ganske bra frem, slik at vokalister blir fyldige nok. Diskanten er på sin side i overkant dempet, men det kan funke i et minimalistisk hjem med få møbler og hard klang. Vi ønsker oss en bedre EQ, da diskantjusteringen går for langt ned i frekvens. Drar vi opp diskanten, blir det spissere, ikke mer luftig, fordi man får med seg de skarpeste frekvensene. Vi foretrekker derfor å la toneinnstillingene være.
Bassen er fyldig nok, men manglende overtoner gjenspeiler også basstonene. Bassgitaren på Daft Punks Lucky låter litt ullent, og kvinnevokaler som Aurora kunne trengt mer luft under vingene. Vi kunne dessuten tenke oss et høyere maksimalt lydnivå, da høyttaleren stopper litt for tidlig. Spesielt dersom innspillingen har svakt lydnivå i utgangspunktet, blir det litt for tamt til å bruke H7 som hovedhøyttalere i stuen. Kobler du to høyttalere sammen, blir det naturligvis både kraftigere og større lyd, men vi vil fortsatt ha luftigere overtoner.