Foruten strømmetjenester som Spotify og Deezer er også Tidal med CD-kvalitet bakt inn i Pulse 2. Man kan spille av musikk lagret på USB-minne, og høyttaleren støtter høyoppløste musikkfiler. Den har også Bluetooth, så besøkende enkelt kan strømme fra mobilen uten å måtte tigge seg til nettverkspassordet. Toppen av kransekaken er at Bluesound-systemet er innebygd i utvalgte forsterkere og hjemmekinoreceivere fra NAD, slik at man kan bygge seg et enda fetere anlegg i stua, som snakker med Bluesound-høyttalere i hele huset.
Musikktjenestene, deriblant Tidal, er innebygd i appen, så man hele tiden styrer anlegget fra en og samme app. Unntaket er Spotify, hvor original-appen skal brukes. Det er enkelt å sette opp høyttalere til de ulike rommene, og de nye Bluesound-produktene er raskere til å starte opp og manøvrere i enn forrige generasjon. Det eneste vi stusser på, er at man må velge i innstillingene om man ønsker å starte en sang med én gang eller legge som neste eller siste i spillelisten. Deretter gjelder dette valget inntil neste gang man går inn i innstillingene. Vi ønsker heller å holde fingeren ned på valgte sang, for så å velge å spille som neste eller siste.
Lydkvalitet
Lydkvaliteten er derimot topp. Du får riktignok ikke stereoperspektivet som med Raumfeld Stereo Cubes eller mikroanlegget fra Panasonic. Og i skrivende stund kan man heller ikke koble sammen to Bluesound-høyttalere til et stereopar. Men når det kommer til å gjengi lyd fra bare én høyttaler, er det ingen som har kraften til Bluesound. Her er det skikkelig trøkk, med fete og engasjerende rytmer. Det er mer varme og fylde i vokalister enn de andre, det gjelder også ellers lyse kvinnestemmer. Derimot mangler det siste lille av oppløsning i toppen, men Bluesound er vesentlig bedre enn LG i så måte.
Det eneste å trekke for er at bassen kan bli for dominerende om Pulse 2 plasseres i bokhylla. Her savner vi Sonos’ romkorreksjon.