Philips’ propper ser tøffe ut, og er det også, med tanke på vannbeskyttelsen. Ledningen føles litt tynn, men generelt sett føles de bra bygget. For å hindre at ledninger blafrer rundt nakken, har Philips en smart løsning. En magnetisk klemme som man fester i skjorten, holder den lille boksen midt på ledningen. Man får med en stoffpose til oppbevaring samt hele tre ulike typer av puter. Et par vanlige, et par med vinger inne i øret, og et par med bøyle bak øret. Alle sitter grunt i øret.
Mange synes det er ubehagelig å ha propper som går inn i øregangen. For dem er Philips’ klokker det eneste valget i denne testen. Det slipper også inn omgivende lyd, om man løper i trafikkerte omgivelser. Men ulempen er at det er umulig å få en god bass om ikke proppen er tettsittende. Til tross for at elementene i seg selv låter bra, forsvinner all bassen ut til omgivelsene, og det låter i stedet boksaktig og skramlende, uten noe som helst trykk. Virkelig en bortkastet sjanse.
Konklusjon
For de som ikke kan ha propper som går inn i øret, er Philips’ gruntsittende klokker det eneste valget i testen. Men det tar dessverre bort bassgjengivelsen helt slik at hodetelefonene låter skarpt og kjedelig. Det er synd at Philips ikke kom på en måte å også tilby en in-ear-pute. Da hadde de som ønsket det, kunne nyte av den gode lyden som de faktisk kan gi. Det er eller nemlig et par svært gode hodetelefoner, som kan bæres på mange måter. Og vi liker magnetfestet som holder fast ledningen når man løper.