Stilfulle propper uten stygge logoer, og med et hus i aluminium som gjør at de føles solide. Derimot mangler ledningene rykkavlasting, noe som kan bli et problem. På reisen kan man oppbevare dem i transportposen med knepplås. Man får også med silikonputer i fire størrelser samt et par ”vinger”. De er nesten en nødvendighet, da proppene ikke er vinklede, som dermed gjør at de sitter litt løst. Mellom lyttingene kan proppene kneppes fast i hverandre med magnetfelt.
Elegant nok sitter batteriene i proppene, og bare en lett liten fjernkontroll er igjen på ledningen. Knappene er lette å finne med fingeren, så håndteringen er relativt bra. Siden de ikke har en DSP som storebror Byron BTA, er lyden ikke like raffinert. Derimot har den samme karakter, med kontrollert bass, et mellomregister som lar stemmer komme frem, og en diskant som aldri blir skjærende. Derfor går det fint å spille de fleste musikksjangre.
Les også: Test av Beyerdynamic Byron BTA
Konklusjon
Byron BT ligner sin dobbelt så dyre storebror BTA på mange måter. De føles akkurat like velbygde, de har en like elegant formgivning, og er veldig lette å ha med seg. De er til og med bedre på et punkt, da man slipper ladestasjonen, og kan bruke en vanlig ledning. Imidlertid sitter ikke proppene spesielt godt fast, men krever nesten at man bruker “vingen”. Det mest imponerende er at de har nesten like god lyd, om enn ikke like elegant.