C356BEE er oppgitt til å yte 2 x 80 watt. Den bygger på sin forgjenger C355BEE, men med en oppgradert strømforsyning for å gi en høyere dynamisk effekt og strammere bassgjengivelse. Layouten på kretskortene er også ny, for å gi denne forsterkeren en lydkvalitet som skal krype tett opptil storebror C375BEE. Dessuten har den nye forsterkeren fått mulighet til å ettermontere platespillerinngang (RIAA-modul), for et tillegg i prisen.
I tillegg til forforsterkerutgang for bi-amping har denne forsterkeren også mulighet for å brukes som effektforsterker, for eksempel til fronthøyttalerne i et surroundoppsett.
Lydkvalitet
NAD-forsterkeren er meget energisk i bassgjengivelsen. Bassgitaren er stødig og stor, og det er masse trøkk i basstromma og tammene. Selv når forsterkeren presses, holder den kontrollen. Og har du til hensikt å presse den lenger enn den ønsker, så finnes det en såkalt Soft Clipping-funksjon som gjør at forsterkeren komprimerer mykt i stedet for å gå i stygg forvrengning. Er du ute etter en partyfikser av en forsterker, så er dette et klart spennende valg!
Er du derimot mer interessert i akustisk musikk av det lavmælte slaget, så har ikke NAD den åpne og detaljerte mellomtone- og overtonegjengivelsen til Cambridge og Rotel. Kvinnevokal er ikke like velpolert og magisk luftig, instrumentene låter generelt litt sløvere, og stereoperspektivet er mindre åpent. Nei, denne forsterkeren er først og fremst for deg som ønsker kraft. Cambridge-forsterkeren oppleves ikke noe mindre kraftig, men skal du spille høyt, kan det være en fordel med NAD sin rundere spillestil.