Isaw EXtreme kommer med en hel del fester og anordninger i esken. Undervannshuset er vanntett til 60 meter, men kan forvandles til allværshus med åpen luke for bedre lyd. I esken følger også et metallskjellett, som gir enklere tilgang på knapper og funksjoner, men som da ikke er værbestandig.
Et selvklebende feste for buet underlag følger med, og tre for flatt underlag, hvorav ett har ekstra stor klisterflate. Her er også flere ulike vinkelfester og et litt høyere feste, for å få kameraet noe opp fra underlaget. Skrufeste til universalstativ er også på plass. Andre fester til for eksempel sykkelstyre, brystseler og sugekoppfeste kan kjøpes separat.
Kameraet i bruk
Innebygd LCD-søker gjør kameraet lettere å bruke i det daglige. Alternativt kan det betjenes med mobilappen, via kameraets innebygde Wi-Fi. Bildeoverføring fungerer selv i maksimal oppløsning, men innstillinger som oppløsning og tidsforløp (time lapse) må gjøres på selve kameraet og ikke med appen.
Isaw EXtreme kan ikke sies å være stort og tungt, men den innebygde søkeren tar sin plass og gjør dette til et av de større actionkameraene. Spesielt montert i huset. Lysstyrken i søkeren er lav, så i dagslys kan det lønne seg å bruke appen.
Kameraet har innebygd bildesensor fra Sony, men leverer faktisk skarpere bilder enn Sony HDR-AS30, og med et ganske høyt detaljnivå. Objekter ved horisonten er faktisk hakket skarpere enn med GoPro. Fargemetningen er fin, og kameraet fungerer også greit innendørs. Både lyse og litt mørkere scenarioer går fint, men grunnet begrenset kontrastområde blir bildene litt for mørke ved svakt motlys fra solen. Det ikke i nærheten av like mørkt som Panasonic, men kan heller ikke måle seg med de beste.
Kameraet mangler elektronisk bildestabilisering, slik at det bør monteres fast og stødig. Alternativt finnes det mye god programvare for dette, som for eksempel Deshaker for Virtual Dub.
Lydkvaliteten bærer preg av hørbar susing, og er ingenting å skrive hjem om.