Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Tupac lever – via hologram!

I går kveld sto Snoop Dogg på scenen med 2Pac som æresgjest – via hologram.

Skrevet av / 16.04.12 - 13:38
Tupac lever – via hologram!

I går markerte slutten av første helg for Coachella Music Festival i Indio, California. Snoop Dogg fikk æren av å holde avslutningskonserten, og idet konserten var i ferd med å avslutte, ble plutselig en gammel kjenning introdusert: Tupac Shakur, alias 2Pac. At han ble skutt og drept i 1996 hindret ikke rapperen fra å komme tilbake og opptre – via hologram: ”What up, Coachella!”

Det førte til en Twitterstorm, fra festivaldeltakere som åpenbart var imponert over realismen til hologrammet. «Jeg kan ikke engang begynne å se for meg hva dette Tupac-hologramet gjør mot alle folka på Coachella som har vært på syre i 3 dager på rad,” skriver eksempelvis Jordan Buckley (@JordanETID).

Hologram har blitt en stadig mer populær måte å presentere konserter på. Vårt danske søsternettsted skrev for eksempel nylig om den fiksjonelle japanske popstjernen Hatsune Miku, en såkalt Vocaloid som har ”opptrådt” flere ganger som hologram.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldri hatt noen heltidsjobb før Lyd & Bilde. Her har han til gjengjeld vært nesten halvparten av sitt liv, helt siden han i 2001 sendte jobbsøknaden til feil adresse (han ville opprinnelig til et innspillingsstudio ved samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsakelig innenfor hi-fi, hodetelefoner og hjemmekino, men det hender han glimter til med andre kvaliteter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

Nå blir Googles AI mye flinkere - på norsk!

Hyperloop i Italia

0
Scroll to Top