Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Slik blir Samsung Galaxy S6

Spesifikasjonene for Samsungs neste Galaxy S er lekket på nettet.

Skrevet av / 08.12.14 - 13:59
Slik blir Samsung Galaxy S6

Det er ingen hemmelighet at Samsungs mislykkede forsøk med Galaxy S5, som til og med ledet til at hoder rullet, setter stor press på neste Galaxy S-modell. Det sies til og med at kodnavnet for den er Project Zero, vilket antyder at man har startet fra begynnelsen med en helt ny design.

Trolig handler det om en mer eksklusiv design med unibody-skall i aluminium, hvilket henter detaljer fra Galaxy Alpha, som kjennes betydelig mer luksuriøs ut enn Galaxy S5. Det ryktes også om at S6 skal slippes i to varianter. Den andra skal ha samme bøyde kant som Galaxy Note Edge, og følgelig hete Galaxy S6 Edge.

Det har tidligere lekket noe nøkkelinfo om mobilen, men nå har alle spesifikasjoner blitt lekket. Om de stemmer, kommer S6 til å få en monsterskjerm på hele 5,5 tommer og en Quad HD (2560 x 1440) oppløsning, et 20 megapiksel kamera med autofokusteknologi fra systemkameraer, 64-bits Exynos 7420/Snapdragon 810 prosessor, 3 GB minne og opp til 128 GB lagring. Den kommer dessuten til å fortsette å være vannavstøtende og ha fingeravtrykksleser, samt en ytterst batterigjerrig krets for posisjonering.

Galaxy S6 forventes å lanseres i begynnelsen av neste år. (Bildet er en spekulasjon)

Her er alle spesifikasjonene

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top