Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

iPhone 6 kommer i to størrelser

Vi må vente til september, men da kommer Apple med to nye iPhone modeller – begge med større skjerm enn de eksisterende modellene.

Skrevet av / 12.02.14 - 19:45
iPhone 6 kommer i to størrelser

Det er South China Morning Post som siterer ”insidere” som har sett prototypene som viser at Apple vil komme med to nye iPhone-modeller. Og mange tusen app-utviklere kan allerede nå innstille seg på å redesigne sine apper, da begge de kommende iPhone 6 utgavene får større skjerm enn nåværende iPhone 5S og 5C, som begge kommer med en 4” skjerm med 1136 x 640 piksel oppløsning og en pikseltetthet på 326 ppi.

iPhone 6 skal i følge ryktene komme med en 4,7” skjerm som standard, samt i en større versjon med 5,5” skjerm. Begge skjermene vil få en pikseltetthet på 441 ppi, den samme oppløsningen som Samsung Galaxy S4 skryter av.

Som vi allerede har skrevet, vil skjermene bli produsert av safir-glass som skal være mer robust enn Gorilla-glasset som Apple nå bruker. De nye skjermene vil angivelig bli produsert i USA, og det robuste materialet betyr at omkostningene for å produsere en iPhone blir markant høyere enn tidligere. Om det vil gi utslag i høyere priser for de nye modellene vet man foreløpig ikke.

Når begge iPhone 6 modellene har blitt lansert, spås det at iPhone 5S fortsette som Apples billig-modell, mens iPhone 5C, som har vært en aldri så liten fiasko for Apple, i så fall vil bli faset ut.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

OnePlus er på vei med nye produkter

Heineken lanserer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparasjoner

Sporingsbrikker for alle Android-mobiler

Smart kombi-lader til ferieturen

Hva vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite oppgraderes

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top