Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Milliardærenes fråtseri på HBO!

Snart kommer en ny HBO-serie med Paul Giamatti og Damian Lewis i hovedrollen: "Billions".

Skrevet av / 13.11.15 - 15:47
Milliardærenes fråtseri på HBO!

Showtime-serien Billions er en ny intens dramaserie om den moderne amerikanske drømmen, og jaget etter penger og profitt. Damian Lewis (Homeland) og Paul Giamatti (John Adams) spiller hovedrollene. Brian Koppelman, David Levien (Ocean’s Thirteen, Rounders) og Andrew Ross Sorkin er produsenter og manusforfattere.

Billions er et modig og moderne drama om ekstrem rikdom, makt og korrupsjon, manifestert i to rivaliserende personer: statsadvokaten Chuck Rhoades (Giamatti) og den karismatiske milliardæren Bobby “Axe” Axelrod (Lewis). I den machiavellianske verden av politikk og finans i New York, begir de to seg ut på en farlig lek med stadig høyere verdier som innsats.

(Foto: Produsenten)
(Foto: Produsenten)

Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, David Costabile og Condola Rashad medvirker også. Pilotepisoden er regissert av den kritikerroste Neil Burger (Illusionisten, Divergent), som ogå er utøvende produsent.

Billions starter den 18. januar 2016 på HBO Nordic.

https://www.youtube.com/watch?v=wjSzpUcgAS4

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top