Foto & Video Hi-fi Hjemmekino Hodetelefoner Høyttalere TV

Enda en smartklokke fra LG

Basert på Android Wear. Nå med enda mer stil, men nytter det?

Skrevet av / 03.03.15 - 12:25
Enda en smartklokke fra LG

Det er ikke lenge siden vi teste LG G Watch R, som inntil i går var LGs nyeste bud på en smartklokke basert på Android Wear. G Watch R utmerker seg ved å ligne en ekte klokke snarere enn en dings fra et teknologifirma, men produktets akilleshæl er Google-softwaren, som ikke helt har funnet sin plass.

Nå har LG lansert LG Watch Urbane, som i enda høyere grad ligner et klassisk og dyrt herreur, men det er basert på Android Wear nøyaktig som Watch G R, så om vi til syvende og sist vil anbefale noen å kjøpe det, er tvilsomt.

LG Watch Urbane LTE_MWC2015 (2) (1)

Det være sagt, hvis man kan leve med Googles nokså uferdige programvare, så er Watch Urbane noe av det lekreste vi hittil har sett.

LG Watch Urbane kommer som G Watch R med 1,3 tommer stor P-OLED skjerm, men er utviklet i sølvfarget rustfritt stål. LG Watch Urbane leveres med en sort klokkerem i lær , som kan skiftes til en alminnelig klokkerem med 22 millimeters fatning.

Det er ikke kun på LG's pr-fotos, at LG Watch Urbane ser lækkert ud. Det tog sig såmænd også godt ud, da vi så det live i Barcelona.
Det er ikke bare på LGs pr-bilder at LG Watch Urbane ser lekker ut. Den tok seg jammen meg også godt ut da vi så det live i Barcelona.

Uret er kompatibel med smartphones baseret på Android 4.3 eller nyere.

Pris og tilgjengelighet
LG Watch Urbane forventes å bli lansert i Norge i april til en veiledende utsalgspris på 2.990 kroner.

Spesifikasjoner
Prosessor: 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400
Operativsystem: Android Wear
Skjerm: 1,3-tommers P-OLED-skjerm (320 x 320, 245ppi)
Størrelse: 45,5 x 52,2 x 10.9mm
Minne: 4GB lagring / 512MB RAM
Batteri: 410mAh
Sensorer: Ni akser (gyro/akselerometer/kompass)/barometer/PPG (pulsmåler)
Farger: Sølv
Annet: Støv- og vanntett (IP67)

Peter Gotschalk
(f. 1973): Sjefredaktør L&B Home. Peter har arbeidet for Lyd & Bilde siden 2012. Han har vært aktiv som tech-journalist for tallrike medier siden 1998, blant annet som sjefredaktør for gadgetmagasinet GEAR og som journalist for magasinene PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartmobiler og andre bærbare enheter samt om teknologisk innovasjon, inkludert 5G, elektrisk mobilitet og smarte hjem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0
Scroll to Top