Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Blir det Waltz i Pirates 5?

Kon Tiki-regissørduoen Sandberg og Rønning har opplevd store budsjettkutt og utsettelser av Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales. Det til tross, ser det nå ut som om de har fått signert nok en stjerneskuespiller på laget. I følge godt kvalifiserte rykter har Oscarvinner (Inglourious Basterds) Christoph Waltz takket ja til en rolle i gigantfilmen.

Skrevet av / 05.12.13 - 15:38
Blir det Waltz i Pirates 5?

Filmserien om den, mildt sagt, eksentriske kaptein Jack Sparrow (Johnny Depp) og hans eventyr på de syv hav har vært en eneste stor pengemaskin for Disney-konsernet, der den ene filmen etter den andre har satt omsetningsrekorder.

Dead-Men-Tell-No-Tales-pirates-of-the-caribbean-10520316-1600-1200

Etter suksessen og Oscar-nominasjonen til Kon-Tiki ble de to norske regissørene Joachim Rønning og Espen Sandberg hyret av produsent Jerry Bruckheimer for å stå bak roret i den femte filmen. Innspillingen ble utsatt høsten 2013 etter misnøye med manuset. Og, da en annen Johnny Depp-film, The Lone Ranger, totalfloppet på kinoene verden rundt, ble Disney nødt til å barbere budsjettene på fremtidige storfilmer. Pirates 5 fikk en kutt på hele 300 millioner. Men, de har da fortsatt 1,2 milliarder å leke seg med!

Åpenbart penger nok til å sjøsette filmen med stjerneskuespillere som Johnny Depp, Christoph Waltz, Rebecca Hall og Keith Richards. Waltz skal ventelig spille hovedskurken som spøkelse kaptein Brand. Waltz er kjent for sine sterke rolleprestasjoner i filmer som Django Unchained, Water to the Elephants og Inglourious Basterds.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Bildes dedikerte filmanmelder, samt administrerende direktør. Tor har jobbet i L&B siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner eiere av et magasinforlag, med blant annet et filmmagasin i porteføljen, en interesse han har dratt med seg inn i L&B. Tor er utdannet cand.polit. fra UiO, men finner seg meget godt til rette bak rattet i en mediebedrift.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

KI planlegger ferien vår

Styr datamaskinen med hjernen

Blir det Google-AI i iPhone?

Solcellepaneler i øynene?

Googles AI fantiserar fram spill

Nye funksjoner for Pixel-enheter

Ny AI utfordrer GPT-4

Google lanserer mini-AI

Kinas superdatamaskin slår rekorder

AI-generator lager realistiske videoer

Kan dette pannebåndet kontrollere drømmer?

ISS oppgraderer sine datamaskiner

0
Lyd & Bilde
Scroll to Top