Bil & El-kjøretøy Data Sport & Trening Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Apple lanserer iOS8

Skrevet av / 02.06.14 - 22:29
Apple lanserer iOS8

På Worldwide Developers Conference i San Francisco, viste Apple i kveld norsk tid, siste versjon av sitt mobile operativsystem, iOS8.

Health app

Blant de mest interessante nyhetene er den nye appen Health, som samler all din helseinformasjon som tidligere var spredt på flere ulike programmer. For eksempel kan man hente frem kroppsvekt trådløse vekt, og søvninformasjon fra smararmbåndet ditt. Du kan også dele din helsetilstand til med legen, som kan gi tilbakemelding på dine verdier.

home automation

Apple har også samarbeidet med produsenter av «Smart Home» produkter, som skal gjøre det lettere å styre ulike funksjoner i hjemmet. I stedet for å ha separate apps til kontroll av belysning og oppvarming, produktene håndteres fra en felles Apple app, som gjør det mulig å gruppere hendelser og styre dem med stemmen. I fremtiden kan det holde å si «god natt iPhone» mens dørene låses, lysene slukkes slått av, og varmen synker noen grader.

iPhone5s_iPadMini_PhotosMoments-PRINT

Apple utvider også funksjonaliteten til nettsky-tjenesten iCloud , hvor du kan lagre alle typer filer fra flere enheter . Den siste versjonen av dokumentet kan deretter redigeres fra Mac , iPad , iPhone og Windows. Apple har også forbedret lagring av bilder og video, slik at det blir enklere å finne og få tilgang til dem fra alle sine enheter.

ios8 phones

Blant andre nyheter er muligheten for at familien kan få tilgang til hverandres musikk, filmer, bøker og apper kjøpt i iTunes. Foreldre kan nå oså godkjenne kjøp som barna vil gjøre. Apple vil også støtte tastatur fra flere produsenter.

family

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhetsredaktør. Jonas har jobbet for Lyd & Bilde siden 2007 med det meste som kan kalles bærbart. Det vill si mobiler, trådløse høyttalere og hodetelefoner. Iblant kommer testingen inn på kollegaenes områder innenfor multiromslyd, hjemmekino og foto. Han startet sin bane som teknikkjournalist på IDG og skrev blant annet for PC för Alla, Internetworld og det som senere ble M3.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Design drømmemobilen din

Enklere å bytte fra iPhone til Android

Se Google Pixel på stor skjerm

Samsung klar med to nye budsjettvennlige mobiler

Magnetisk lagringsdisk til mobile filmskapere

Polestar-mobiltelefonen er på vei

Apple tillater likevel webapper

Budsjettmobil fra Nothing

Ringenes Herre?

OnePlus Watch 2 presentert i Barcelona

Come on, Barbie, let's go party

Her er Xiaomi 14 og Xiaomi 14 Ultra

0
Scroll to Top